Prozori i vrata treba da budu ukras svake kuće, osim toga od njih se očekuje da Vam pomognu u uštedi energije i da spreče prodor spoljne buke kao i da predstavljaju zaštitu od provale. Oni bi trebalo da podnesu sve vremenske uticaje bez oštećenja i da zahtevaju što manje održavanja kao i da budu primamljivi sa cenom. Sve ovo pružiće vam PVC i AL stolarija ¨OPEK d.o.o."

Građevinska stolarija se proizvodi u pogonu koji se nalazi u Loznici na Zaobilaznom putu bb. Proizvodnja se vrši po standardnim ali i naručenim merama i obavlja na savremenim mašinama, u halama površine 800m2. U okviru proizvodnje posedujemo i sopstvenu liniju za izradu termoizolacionog stakla.

Nudimo Vam široku paletu stolarije. Naš program je definisan kvalitetom i vrhunskom izradom. Prema nacrtima klijenta moguće je izraditi prozore i vrata najrazličitijih veličina, formi, stila, kao i načina otvaranja. Kada se uzme u obzir činjenica da 70% gubitaka energije potrebne za zagrevanje odlazi na vrata, prozore i spoljasnje zidove, izuzetno je važno dobro odabrati i kvalitetno ugraditi potrebnu stolariju.

Rok za izradu i ugradnju je 3-10 dana, a u zavisnosti od obima naručenih proizvoda. Transport i montaže naših proizvoda je besplatna, bez obzira na mesto isporuke i ugradnje.

Cilj našeg preduzeća je zadovoljan kupac. Mnogo uloženog rada energije i sistematizacije je neophodno da bi se došlo do tog cilja, a osnovni detalji koji nas vode ka tom cilju su:

● dolazak na konsultacije i uzimanje mera u dogovoreno vreme

● odabir adekvatnih elemenata od kojih će se proizvesti stolarija

● proizvodnja stolarije u kontrolisanim uslovima proizvodnje i provera pre isporuke

● poštovanje rokova isporuke i dogovor oko datuma i vremena montaže

● montaža elemenata strogo po pravilima struke

● šrafljenje stolarije metalnim ankerima za zidove i popunjavanje pur-penom svih šupljina izmedju stolarije i zidova

Poštovanjem navedenih pravila dolazimo do zadovoljnog kupca kao i do buduće preporuke.

O P E K

Privatno građevinsko preduzeće

Ul.Luke Stević br.2, Loznica

S t o l a r i j a

Kontakt telefon : 015/898-535, e-mail : office@opek.co.rs